Siirry sisältöön

Uudet tarjouksemme vuodelle 2022 on päivitetty internetsivuillemme ja ovat jo varattavissa. Haluamme olla entistä joustavampia ja sen vuoksi olemme poistaneet varauksista ennakkomaksun. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkossa suunnitella ja varata vapaa-ajan matkasi etuhintaan jo hyvissä ajoin!

Uudet tarjouksemme vuodelle 2022 on päivitetty internetsivuillemme ja ovat jo varattavissa. Haluamme olla entistä joustavampia ja sen vuoksi olemme poistaneet varauksista ennakkomaksun. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkossa suunnitella ja varata vapaa-ajan matkasi etuhintaan jo hyvissä ajoin!

Vuoden 2022 tarjoushotelleissamme on laaja kattaus kotimaan vetovoimaisia kaupunkikohteita, muun muassa Helsingin ytimessä sijaitseva Original Sokos Hotel Presidentti, yllätyksellinen ja aito turkulainen Original Sokos Hotel Kupittaa, elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä Original Sokos Hotel Puijonsarvi sekä Saimaan rannalla sijaitseva helmi Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna. Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varauskoodin saat mobiilisovelluksesta, koodilla näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

Huonevaraus osoitteessa www.sokoshotels.fi. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjoittautuessasi.

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi(siirryt toiseen palveluun) 

Suomen Röntgenhoitajat on neuvotellut omille jäsenilleen Ifistä samat edut kuin Tehy. Kattava henkivakuutus markkinoiden edullisimpiin hintoihin. Saat etuja myös Ifin vahinkovakuutuksista, kun keskität vähintään kolme vakuutusta Ifiin.

Lue lisää ja ota vakuutus www.if.fi/tehy(siirryt toiseen palveluun) tai soita 010 19 19 19 ma-pe klo 8-20. Edut voimassa siis Suomen Röntgenhoitajien jäsenille vaikka verkkosivuilla ei Röntgenhoitajien nimeä erikseen mainita. Eli Tehyn jäsenyyttä ei tarvita edun saamiseksi.

Risteily- ja reittimatkat 1.1.–31.12.2022

Työ- ja vapaa-ajan matkustukseen 10–20 % jäsenalennuksen henkilölippujen päivän risteily- ja reittihinnoihin seuraavasti:

15.8.- 31.12.2022 – 20 %

Varaukset ainoastaan Eckerö Linen verkkokaupasta. Rekisteröidy osoitteessa www.eckeroline.fi. Verkkokaupassa tehtävään varaukseen tarvittavan tuotekoodin saat mobiilisovelluksesta.

Katso tarkemmat tiedot matkan varauksesta www.eckeroline.fi(siirryt toiseen palveluun)

Liitolla on viikkolomaosakkeita Holiday Club Katinkullassa sekä Saariselällä, joita jäsenet voivat hakea.

Kohteissa majoituskapasiteetti on 4+2 hlö, lomahuoneistossa on avokeittiö+2mh+2wc+kph ja sauna. Loma-asunnoista löytyy muun muassa täydellisesti varustettu keittiö ja ruokailuastiat kuudelle.


Holiday Club Katinkulta Katinkultaniemi on kodikas paritalohuoneisto, jossa makuuhuone, olohuone, parvi, koneellistettu keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja sauna. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Katinkullan lomaviikon (viikot 6, 35 ja 36) hinta jäsenille 420 €.

Saariselkä Kelotirro on kaksikerroksinen huoneisto, jossa alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone, sauna ja wc. Yläkerrassa toinen makuuhuone, olohuone, suihku ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä lisävuoteena levitettävä vuodesohva kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla huoneiston vieressä. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Kelotirron lomaviikon 52 hinta jäsenille 500 €.

Saariselkä Laavutieva on yksitasoinen huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä

Laavutievan lomaviikon 36 hinta jäsenille 450 €.


Alkuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikko 6 (kaksi lomaosaketta)
Haku verkkolomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 15.12. mennessä


Loppuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikot 35 ja 36
Saariselkä viikot 36 ja 52
Haku verkkolomakkeella (siirryt toiseen palveluun) 30.5. mennessä

Katinkulta