Siirry sisältöön

Uudet tarjouksemme vuodelle 2022 on päivitetty internetsivuillemme ja ovat jo varattavissa. Haluamme olla entistä joustavampia ja sen vuoksi olemme poistaneet varauksista ennakkomaksun. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkossa suunnitella ja varata vapaa-ajan matkasi etuhintaan jo hyvissä ajoin!


Uudet tarjouksemme vuodelle 2023 on päivitetty internet-sivuillemme
ja ovat jo varattavissa! Tarjoukset ovat voimassa ajalle 1.1-31.5.2023.

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista.

Vuoden 2023 tarjoushotelleissamme on laaja kattaus vetovoimaisia kaupunkikohteita.
Muun muassa Espoon hotellimme Original Sokos Hotel Tapiola Garden tai kokonaan uusi hotelli Heymo 1. Se on aivan uudenlainen flexible service -hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Vieressä metro, Keilaniemen huippuyritykset, Aalto-yliopisto ja ulkoilureitit meren rannalla.

Toinen uutuus on Helsingin ytimessä sijaitseva täysin uusittu Solo Sokos Hotel Torni tai vaikkapa uusittu Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa.

Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varaukset voit tehdä nettisivuillamme. Varauskoodin saat SORF mobiiliapplikaatiosta. Jäsenkorttisi tulee esittää aina vastaanotossa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä

Lisätietoja kohteista SORF appissa.

Suomen Röntgenhoitajat on neuvotellut omille jäsenilleen Vakuutusyhtiö Kalevasta samat edut kuin Tehy. Kattava henkivakuutus markkinoiden edullisimpiin hintoihin, jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen 61,7 % normaalihintoja edullisemmin. Edut voimassa siis Suomen Röntgenhoitajien jäsenille vaikka verkkosivuilla ei Röntgenhoitajien nimeä erikseen mainita. Sinun ei tarvitse olla Tehyn jäsen saadaksesi tämän edun.

Voit laskea henkivakuutuksesi hinnan alla olevalla laskurilla tai osoitteessa kalevavakuutus.fi(siirryt toiseen palveluun)

Tänäkin vuonna jäsenenä saat alennusta Muumimaailman pääsylipuista. Alennuksia saat yhden ja kahden päivän lippuihin. Hinnat ja tarkemmat ohjeet pääsylippujen ostoon löydät SORF mobiiliapplikaatiosta.

Liitolla on viikkolomaosakkeita Holiday Club Katinkullassa sekä Saariselällä, joita jäsenet voivat hakea.

Kohteissa majoituskapasiteetti on 4+2 hlö, lomahuoneistossa on avokeittiö+2mh+2wc+kph ja sauna. Loma-asunnoista löytyy muun muassa täydellisesti varustettu keittiö ja ruokailuastiat kuudelle.


Holiday Club Katinkulta Katinkultaniemi on kodikas paritalohuoneisto, jossa makuuhuone, olohuone, parvi, koneellistettu keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja sauna. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Katinkullan lomaviikon (viikot 6, 35 ja 36) hinta jäsenille 420 €.

Saariselkä Kelotirro on kaksikerroksinen huoneisto, jossa alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone, sauna ja wc. Yläkerrassa toinen makuuhuone, olohuone, suihku ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä lisävuoteena levitettävä vuodesohva kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla huoneiston vieressä. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Kelotirron lomaviikon 52 hinta jäsenille 500 €.

Saariselkä Laavutieva on yksitasoinen huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä

Laavutievan lomaviikon 36 hinta jäsenille 450 €.


Alkuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikko 6 (kaksi lomaosaketta)
Haku verkkolomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 15.12. mennessä


Loppuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikot 35 ja 36
Saariselkä viikot 36 ja 52
Haku verkkolomakkeella (siirryt toiseen palveluun) 30.5. mennessä

Katinkulta