Siirry sisältöön

Uudet tarjouksemme vuodelle 2024 on päivitetty internetsivuillemme ja ovat jo varattavissa. Haluamme olla entistä joustavampia ja sen vuoksi olemme poistaneet varauksista ennakkomaksun. Tämä mahdollistaa sen, että voit jatkossa suunnitella ja varata vapaa-ajan matkasi etuhintaan jo hyvissä ajoin!

Liitolla on viikkolomaosakkeita Holiday Club Katinkullassa sekä Saariselällä, joita jäsenet voivat hakea.

Kohteissa majoituskapasiteetti on 4+2 hlö, lomahuoneistossa on avokeittiö+2mh+2wc+kph ja sauna. Loma-asunnoista löytyy muun muassa täydellisesti varustettu keittiö ja ruokailuastiat kuudelle.


Holiday Club Katinkulta Katinkultaniemi on kodikas paritalohuoneisto, jossa makuuhuone, olohuone, parvi, koneellistettu keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja sauna. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Katinkullan lomaviikon (viikot 6, 35 ja 36) hinta jäsenille 430 €.

Saariselkä Kelotirro on kaksikerroksinen huoneisto, jossa alakerrassa tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone, sauna ja wc. Yläkerrassa toinen makuuhuone, olohuone, suihku ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä lisävuoteena levitettävä vuodesohva kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla huoneiston vieressä. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä.

Kelotirron lomaviikon 52 hinta jäsenille 500 €.

Saariselkä Laavutieva on yksitasoinen huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja wc. Vuodepaikat neljälle makuuhuoneissa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa kahdelle. Huoneistolla on oma terassi sekä lukollinen ulkovarasto ja sähköpistoke autolle saatavilla. Lemmikit ovat tervetulleita, joista veloitus on 35 €/viipymä

Laavutievan lomaviikon 36 hinta jäsenille 460 €.


Alkuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikko 6 (kaksi lomaosaketta)
Haku verkkolomakkeella (siirryt toiseen palveluun)15.12. mennessä


Loppuvuoden osakeviikot
Katinkulta viikot 35 ja 36
Saariselkä viikot 36 ja 52
Haku verkkolomakkeella (siirryt toiseen palveluun)30.5. mennessä

Katinkulta