Siirry sisältöön

Huolehdimme siitä, että röntgenhoitajien ammattitaito ja osaaminen huomioidaan päätöksenteossa. Varmistamme ja vahvistamme röntgenhoitajien ammatin pysymisen röntgenhoitajien taitavissa käsissä jatkossakin. Huolehdimme, että tulevaisuudessakin tutkittavat saavat parasta ja oikein mitoitettua palvelua kuvantamis- ja sädehoitoyksiköissä, alan ammattilaisilta – röntgenhoitajilta.

Tuomme sinun äänesi kuuluviin. Teemme röntgenhoitajan ammattia tunnetuksi, lisäämme säteilyn lääketieteellisen käytön ammattilaisten arvostusta.

Suomen Röntgenhoitajilla on myös huomattava rooli röntgenhoitajien palkkaukseen liittyvässä vaikuttamistyössä. Tuomme esiin röntgenhoitajien osaamista säteilyn käytön ammattilaisina, näkemyksiä säteilyn turvallisesta käytöstä ja vaikutamme virkamiehiin ja päättäjiin.

Sitä vakuuttavampia olemme mitä enemmän meitä on yhdessä.

Lääketieteellinen kuvantaminen, osana diagnostisia aloja, jatkaa kasvuaan nopeammin kuin muut terveydenhuollon sektorit. Me Suomen Röntgenhoitajissa haluamme olla mukana ennakoimassa ja vahvistamassa röntgenhoitajan roolia tulevaisuudessa osana tätä kasvua ja muutosta. Yhdessä olemme osa tulevaisuuskestävyyttä ja – turvallisuutta, sillä valtaosa sairauksien diagnosoinnista perustuu tämä päivänä diagnostisiin menetelmiin, kuten kuvantamiseen ja bioanalytiikkaan. Yhdessä pystymme löytämään mahdollisuuksia röntgenhoitajan ammatin kehittymiseksi ja radiografiatyölle.

Suomen Röntgenhoitajien jäsenenä saat vahvan kumppanin ammatillisten etujesi valvontaan. Kauttamme saat myös apua ja neuvontaa, täydennys- ja erikoiskoulutusta, tukea hyvinvoinnin edistämiseen, alennuksia lomamatkoista, hotelleista ja vakuutuksista sekä monia muita etuja. Lisäksi alueelliset yhdistykset tarjoavat jäsenilleen alueellisia etuja. Jäsenedut saat aina jäsenkorttiasi näyttämällä.

Suomen Röntgenhoitajilla on vahva asiantuntijajaostotoiminta ja jäsenenä voit osallistua oman erikoisalasi jaoston toimintaan. Jäsenenä pääset vaikuttamaan.

Asiantuntijat ovat tukenasi

Me Suomen Röntgenhoitajissa

  • Teemme röntgenhoitajan työn arvon ja merkityksellisyyden näkyväksi
  • Autamme sinua kehittymään ammatissasi
  • Tarjoamme sinulle väylän, jossa voit vaikuttaa kuvantamisen tulevaisuuteen

Suomen Röntgenhoitajat antaa mahdollisuuden vaikuttaa

Tärkeänä tehtävänämme on edistää röntgenhoitajien asemaa asiantuntijoina, kehittää kliinistä radiografiaa, näyttöön perustuvaa radiografiatyötä ja tarjota ammatillista tukea.

Liittymällä jäseneksi tuet ja kehität samalla omaa ammatillista osaamistasi ja tämän myötä erilaisia mahdollisuuksiasi.