Siirry sisältöön

Miksi?

Suomen Röntgenhoitajilla on viisi ammatillista jaostoa ja lisäksi useita erillisiä työ- ja projektityöryhmiä. Työryhmien kokoonpano sovitaan vuosittain ja projektit vaihtelevat kestoltaan. Toimitamme ja kustannamme Radiografia-lehteä ja Kliinistä Radiografiatiedelehteä, näistä erityisesti Radiografialehti kaipaa avustajia.

Olemme uudistamassa opiskelijatyötämme vastaamaan paremmin nykyaikaa. Tätä varten haluaisimme opiskelijoita suunnittelemaan enemmän ”opiskelijoiden näköistä” toimintaa. Lisäksi tarvitsemme opiskelijoiden sometiimiin tekijöitä.

Tuomalla tietoa meille kentän päivittäisistä asioista, pystymme rakentamaan ja kohdistamaan toimintamme oikeisiin kohtiin ja tätä kautta palvelemaan jäseniämme paremmin.

Osallistumalla toimintaamme olet oikeutettu tiettyihin ”luontaisetuihin” mm. maksuttomiin osallistumisiin täydennyskoulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin, jopa ulkomaisiin kongresseihin on mahdollista osallistua. Koulutamme toiminnassamme mukana olleita, pääset suunnittelemaan erilaisia tilaisuuksia webinaareista kansanvälisiin kongresseihin. Pääset mukaan tapaamaan korkean tason päättäjiä ja ennen kaikkea saat äänesi kuuluville röntgenhoitajieen liittyvissä asioissa, niin nykyisissä kuin tulevissakin.

Miten?

Jotta voisit päästä mukaan toimintaamme, täytyy sinun olla yhdistyksen jäsen, joko yhdistyksen suorajäsen tai jäsenyhteisön kautta kuuluva jäsen.

Voit siis toimia joko alueellisesti, joissakin 11 yhteisöjäsentemme organisaatiossa tai kansallisesti toimivassa yhdistyksessämme. Ilmaise halukkuutesi jollekin hallituksen jäsenelle ja yhdistyksen puheenjohtajalle tai toimihenkilöille – siitä se sitten lähtee.

Tule moikkaan meitä erilaisissa tapahtumissa tai liiton täydennyskoulutuspäivillä, toki sähköpostikin toimii aina!

Toivottavasti saamme monia innostuneita mukaan SORFiin –

Aloite- ja palautelaatikko:

Voit tehdä hallitukselle jäsenaloitteita aloitelomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Voit antaa palautetta halutessasi myös anonyymisti palautelomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), tällöin emme tietenkään pysty vastaamaan sinulle – mutta viesti tulee perille ja käsittelemme sen organisaatiossamme.