Siirry sisältöön

EDUSTAJISTON VALINTA
Liiton ylintä päätäntävaltaa käyttävä edustajisto valitaan kolmivuotiskaudeksi (2024-2027) kuluvan vuoden huhtikuussa järjestettävällä sähköisellä vaalilla. Liiton henkilöjäsenillä on 16 paikkaisessa edustajistossa kaksi paikkaa ja edustajat valitaan sähköisesti toimitettavalla vaalilla hutikuussa.

Jäsenyhdistysten jäsenet
Yhteisöjen edustajat valitaan yhdistysten sääntöjen mukaisesti yhdistysten organisoimana.

Liiton henkilöjäsenet
Voit asettua ehdolle sähköisellä ehdokasasiakirjalla, joka on täytettävissä liiton vaalisivuilla 1.3.2024 klo 9 alkaen. Ehdokkaaksi asettuminen päättyy 31.3. klo 24.

Olet vaalikelpoinen edustajiston ja hallituksen vaalissa sekä äänioikeutettu edustajiston vaalissa, jos olet liittynyt liittoon 31.1.2024 mennessä ja jäsenmak-susi ovat kunnossa. Myös opiskelijajäsenet voivat asettua ehdolle molempiin vaaleihin.

HALLITUSVAALI
Suomen Röntgenhoitajille valitaan myös uusi hallitus ja sen puheenjohtaja.

Hallitusvaaliin tulee jokaisen itse astettaa itsensä ehdolle. Ehdokasasettelu tehdään liiton verkkosivuilla, vain sähköinen ehdokasasiakirja hyväksytään. Ehdokasasettelu avataan 1.3.2024 klo 9 alkaen.
Hallituksen kokonnapanon päättää äänestyksellä touko/kesäkuussa järjestäytymiskokoukseensa kokoontuva Suomen Röntgenhoitajat ryn uusi edustajisto.