Siirry sisältöön

Suomen Röntgenhoitajien jäsenenä voit myös halutessasi kuulua jonkin yhteisöön eli voit olla paikallisesti toimivan, itsenäisen yhdistyksen jäsen ja sitä kautta kuulua Röntgenhoitajiin. Alueelliset yhdistykset ovat jakautuneet ympäri maata, ja yhdistyksesi, johon haluat liittyä voit valita vapaasti. Paikalliset yhdistykset tuntevat röntgenhoitajan alueellisen arjen ja ovat lähellä jäseniä opiskelun, työuran ja eläkkeellä olon aikana.

Yhteisöjäsenet järjestävät alueellista toimintaa, joihin jäsenillä on mahdollisuus osallistua maksutta tai subventoidusti. Alueellinen toiminta on moninaista. Kannattaa seurata oman yhdistyksen toimintaa sosiaalisen median kautta. Viralliset vuosikokousilmoitukset julkaistaan myös näillä alasivuilla, yhteisön toiveesta.

Perustietoa
Suomen Röntgenhoitajat ry:n Etelä-Pohjanmaan paikallisyhdistys perustettiin 28.3.1995. Aiemmin yhdistys oli toiminut jo vuodesta 1976 Suomen Röntgenhoitajat ry Seinäjoen paikallisosastona. Vuonna 2002 yhdistyksen nimeksi tuli Etelä-Pohjanmaan Röntgenhoitajat ry. Kotipaikkana on Seinäjoki ja toiminta-alueena Etelä-, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alue sekä Pietarsaaren seudun röntgenhoitajat.

Yhteisön tarkoituksena on lisätä alueemme röntgenhoitajien ammattitietoa ja -taitoa sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tavoitteena on saada kaikki alueen Röntgenhoitajaliittoon kuuluvat röntgenhoitajat mukaan yhteisömme toimintaan sekä jäsenten aktivointi esimerkiksi virkistystoiminnan kautta.

Jäsenmäärä
Vuoden 2022 lopussa jäsenmäärä oli 103 jäsentä. Varsinaisia jäseniä oli 77, perusopiskelijoita 7, eläkeläisiä 18 ja perhevapaajäsen 1.

Opiskelijajäsenet
Sääntöjen mukaan opiskelijajäsenet omaavat täysin samat oikeudet kuin muutkin jäsenet. He voivat toimia täysivaltaisesti missä tahansa yhteisön luottamustoimessa tai elimessä, mikäli heidät siihen valitaan tai nimetään. Perusopiskelijat ovat vapautettuja liittymis- ja jäsenmaksuista opintojensa ajan.

Yhteystiedot
Tanja Virtala (pj), Radiologia, SEKS virtalatanja@gmail.com
Johanna Haapa-aho (taloudenhoitaja), Radiologia, SEKS saarijohanna@hotmail.com  

Jukka Rantala (hallituksen pj.) jurantal@gmail.com
Jussi Latvala (hallituksen varapj)

Vuosi 2023 oli Lounais-Suomen Röntgenhoitajat ry: n 50 toimintavuosi.Yhteisön tarkoituksena on yhdistää sen jäseninä olevia röntgenhoitaja ja radiografian opiskelijoita ja lääketieteellisen kuvantaminen ammattilaisia.Yhteisö toimii röntgenhoitajien ammattitiedon ja taidon kehittämiseksi sekä edistää osaltaan röntgenhoitajien asemaa ja radiografian tunnettuutta.

Yhteystiedot
Salla Uhre (hallituksen pj)
Juri Suvitie varapuheenjohtaja
Yhdistyksen opiskelijavastaava on Piia Suvitie
Yhdistyksen virallinen sähköpostiosoite: rontgenhoitajat@gmail.com

Lounais-Suomen Röntgenhoitajat ry on Suomen Röntgenhoitajat ryn yhteisöjäsen, jonka kotipaikka on Turku.

.

Suomen Röntgenhoitajat ry:n Tampereen paikallisosasto perustettiin vuonna 1975. Nykyään nimi on Pirkanmaan Röntgenhoitajat ry ja sen kotipaikka on Tampere. Toiminta-alueena on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alue.

Olemme pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen Röntgenhoitajien suurimpia yhteisöjäseniä. Jäsenmäärä on noin 400. Määrä sisältää nykyisiä, alalle opiskelevia ja eläkkeelle jääneitä röntgenhoitajia toiminta-alueelta.

Yhteisö yhdistää röntgenhoitajia ja lääketieteellisen kuvantamisen ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia henkilöitä. Yhteisö edistää jäsentensä keskinäistä yhteenkuuluvuutta ja lisää ammatin tunnettuutta.

Opiskelija- ja eläkeläisjäsenet
Sääntöjen mukaan opiskelija- ja eläkeläisjäsenet omaavat täysin samat oikeudet kuin muutkin jäsenet. Perusopiskelijat ovat vapautettuja liittymis- ja jäsenmaksuista opintojensa ajan.

Yhteystiedot
Merja Viitanen (hallituksen pj), Verisuonikeskus Tays
Tiina Taatila (hallituksen varapj), Isotooppilaboratorio Tays
Tiina Säilä (sihteeri), Tampereen ammattikorkeakoulu

Pirkanmaan röntgenhoitajien sähköpostiosoite:
pirkanmaan.rontgenhoitajat@gmail.com

Facebook (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Instagram(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pohjois-Karjalan röntgenhoitajayhdistys perustettiin vuonna 1980.

Vuosittain yhdistyksellä on vuosikokous, joka järjestetään yleensä ravintolaruuan merkeissä. Osallistujia kokouksessa on pääsääntöisesti noin puolet jäsenmäärästä.

Tapahtumia yhdistys järjestää vuosittain. Suosittuja tapahtumia ovat olleet erilaiset luontoretket, esim. Kolille tai muuanne luontopolulle tms. Kerran vuodessa on ollut pyrkimyksenä myös elokuvissa tai teatterissa käynti yhdessä. Vuosittain yhdistys on järjestänyt perinteisesti arpajaiset, joissa pääpalkintoina on ollut niin käsin kudottua mattoa kuin 4 kerran elokuvalippuakin.

Tapahtumia järjestää tapahtumia resurssien mukaan ja osallistujia on saatu aina mukaan mukava määrä!

Pohjois-Karjalassa työskentelee yli 70 röntgenhoitajaa, joista paikallisyhdistyksen jäseniä on noin 50. Suurin työnantaja alueella on Siun Sote, joka tuottaa koko läänin kunnalliset kuvantamispalvelut sekä sädehoidon. Lisäksi alueella on muutamia yksityisiä lääkäriasemia, jotka tarjoavat röntgenpalveluja.

Yhteystiedot
Outi Konttinen (hallituksen pj), outi.k.konttinen@siunsote.fi (poissa marraskuusta 2022 alkaen)
Lea Lukkarinen (hallituksen varapj) lea.lukkarinen@siunsote.fi

Suomen Röntgenhoitajat ry:n Oulun röntgenhoitajien paikallisosasto perustettiin Oyks:ssa 1973. 1996 lähtien paikallisyhdistys on ollut Pohjois-Pohjanmaan Radiografiyhdistys  ry ja sen kotipaikka on Oulu. Toiminta-alueena Pohjois-Pohjanmaa ja Lapin alue.

Yhteisö yhdistää röntgenhoitajia ja lääketieteellisen kuvantamisen ammattilaisia ja ammatiin opiskelevia henkilöitä. Yhteisö edistää jäsentensä keskinäistä yhteenkuuluvuutta ja lisää ammatin tunnettavuutta.

Jäsenmäärä
Vuoden 2021 lopussa jäsenmäärä oli 313 jäsentä. Varsinaisia jäseniä oli 257, perusopiskelijoita 28, eläkeläisiä 22 ja muita yhteensä 6

Opiskelijajäsenet
Sääntöjen mukaan opiskelijat omaavat täysin samat oikeudet kuin muutin jäsenet, eli he voivat toimia täysvaltaisesti missä tahansa yhteisön tai Röntgenhoitajien luottamustoimessa tai elimessä, mikäli heidät siihen valitaan tai nimetään. Perusopiskelijat on vapautettuja liittymis- ja jäsenmaksuista opintojensa ajan.

Yhteystiedot
Anne Suomela ( hallituksen pj), Sädehoidon yksikkö OYS
Minna Tikkanen (hallituksen varapj), Radiologinen kuvantaminen OYS

Pohjois-Pohjanmaan Radiografiyhdistyksen ry:n sähköpostiosoite: popora.oulu@gmail.com

Puheenjohtaja Anne Suomela suomelaanne@gmail.com

Facebook (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Instagram (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Suomen Röntgenhoitajat ry:n Päijät-Hämeen paikallisosasto perustamiskokous pidettiin keskiviikkona 19.01.2000. Paikallisosaston virallinen nimi on Päijät-Hämeen Röntgenhoitajat ry ja sen kotipaikka on Lahti. Toiminta-alueena on koko Päijät-Hämeen alue.

Yhteisö yhdistää röntgenhoitajia ja lääketieteellisen kuvantamisen ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia henkilöitä. Yhteisö edistää jäsentensä keskinäistä yhteenkuuluvuutta ja lisää ammatin tunnettuutta.

Jäsenmäärä
Vuoden 2022 alussa jäsenmäärä oli 60 jäsentä. Varsinaisia jäseniä oli 53, perusopiskelijoita 1, eläkeläisiä 4 ja muita yhteensä 2 jäsentä.

Opiskelijajäsenet
Sääntöjen mukaan opiskelijajäsenet omaavat täysin samat oikeudet kuin muutkin jäsenet, eli he voivat toimia täysvaltaisesti missä tahansa yhteisön tai Röntgenhoitajien luottamustoimessa tai elimessä, mikäli heidät siihen valitaan tai nimetään. Perusopiskelijat ovat vapautettuja liittymis- ja jäsenmaksuista opintojensa ajan.

Yhteystiedot
Nina Nieminen (hallituksen pj), Kuvantaminen, PHHYKY nina.nieminen@paijatha.fi
Eeva Westerfield (hallituksen varapj), Kuvantaminen, PHHYKY    
eeva.westerfield@paijatha.fi

Päijät-Hämeen röntgenhoitajien sähköpostiosoite: napinpainajat@gmail.com

Satakunnan röntgenhoitajat on perustettu vuonna 1973. Jäsenyhdistyksellä on 99 jäsentä.

Yhteystiedot
Anne-Maria Tikka (hallituksen pj) etunimi.sukunimi@sata.fi
Taru Kallionkieli (hallituksen varapj) etunimi.sukunimi@sata.fi

Satakunnan röntgenhoitajien sähköpostiosoite: satakunnanrontgenhoitajat@gmail.com

Facebook (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Uudenmaan Röntgenhoitajat ry on Suomen Röntgenhoitajat ryn yhteisöjäsen, jonka kotipaikka on Helsinki.

Yhteisön tarkoituksena on yhdistää sen jäseninä olevia röntgenhoitajia ja radiografian opiskelijoita sekä lääketieteellisen kuvantamisen ammattilaisia. Yhteisö toimii röntgenhoitajien ammattitiedon ja -taidon kehittämiseksi sekä edistää osaltaan röntgenhoitajien asemaa ja radiografian tunnettavuutta.

Yhdistyksessä on 643 jäsentä, joista varsinaisia jäseniä on 476 ja perusopiskelijoita 79, jatko-opiskelijoita 6 Eläkejäisjäseniä 67, äitiys/perhevapaa jäsentä 10 ja kunniajäseniä 5.Yhteydenotot sähköisesti urhot@sorf.fi

Tervetuloa mukaan.

Facebook(siirryt toiseen palveluun)

Instagram (siirryt toiseen palveluun)

Yhteystiedot
Kähäri Nina (hallituksen pj),
Häkkinen Maija (hallituksen varapj),