Siirry sisältöön

Voinko kuulua Suomen Röntgenhoitajiin ilman Tehyn jäsenyyttä?

Kyllä, voit myös kuulua Suomen Röntgenhoitajiin ilman Tehyn jäsenyyttä. Suomen Röntgenhoitajat on itsenäinen ammatillinen liitto ja jäseneksi voivat liittyä kaikki lääketieteellisen säteilyn käyttäjät. Suosittelemme kuitenkin myös ammattiliittoon kuulumista jotta saisit parhaan ja kattavimman edunvalvonnan itsellesi.

Olen hukannut röntgenhoitajan ammattimerkkini. Mistä saisin uuden?

Suomen Röntgenhoitajat myyvät röntgenhoitajan ammattimerkkejä yksinoikeudella. Merkkejä voit tiedustella osoitteesta toimisto@sorf.fi ja merkkien hinnat löydät täältä(avautuu uuteen ikkunaan).

Mistä löydän jäsennumeroni?

Jäsennumerosi löydät Radiografia-lehden takakannesta tai jos olet ladannut mobiilijäsenkortin puhelimeesi, näet jäsennumerosi sieltä. Tosin ensi kertaa kirjautuessasi tarvitset tämän jäsennumeron. Voit tiedustella jäsennumeroasi meiltä. Lisäksi jäsennumerosi on sama Tehyn jäsennumeron kanssa.

Mistä saan selville mihin yhteisöjäseneen kuulun?

Helpoiten näet yhteisöjäsenesi mobiilijäsenkortistasi. Vuosittain tammikuussa lähetettävässä jäsenmaksulaskusta näet myös yhteisösi. Voit tiedustella asiaa myös meiltä.

Jäsen itse valitsee aina henkilökohtaisesti mihin yhteisöjäseneen hän haluaa kuulua. Yhteisö ei muutu vaikka vaihtaisit työpaikkaan etelästä pohjoiseen, vaan yhteisön jäsenyys tulee aina itse vaihtaa. Se onnistuu helpoiten ilmoittamalla siitä meille toimistolle. Muistathan aina ilmoittaa jäsennumerosi samalla.

Voinko osallistua koulutuksiin ilman Röntgenhoitajien jäsenyyttä?

Valtaosaan Suomen Röntgenhoitajien järjestämistä täydennyskoulutuksista voi osallistua ilman jäsenyyttä. Tapahtuman yhteydessä ilmoitetaan kenelle se on suunnattu ja tarvitaanko jäsenyyttä.

Radiografiapäivät on jäsenetukoulutus, osallistujan tulee siksi olla jäsen ja lisäksi jäsenmaksu tulee olla maksettuna. Jäsenyys tarkastetaan.

En ole saanut viimeisintä Radiografia-lehteä. Mitä kuuluu tehdä?

Ensimmäiseksi kannattaa varmistaa, että jäsenmaksusi on maksettu. Lehden osoiteajo tehdään noin kolme viikkoa ennen lehden postitusta eli aivan viime tipassa maksettu maksu ei välttämättä ole kirjautunut vielä meille asti.

Toiseksi kannattaa varmistaa, että osoitetiedot ovat ajan tasalla. Helpoiten ja nopeasti saat osoitetietosi selville mobiilisovelluksesta. Voit myös tiedustella asiaa meiltä. Yleensä saamme Digi- ja väestötietovirastosta automaattisesti osoitepäivitykset, mutta mikäli olet asettanut tietojen luovuttamiselle ehtoja tietosi eivät siinä tapauksessa välity meillekään. Tässä tapauksessa ilmoituksen voi tehdä meille toimisto@sorf.fi

Kolmanneksi – ikävä kyllä postissa hukkuu lähetyksiä.

Ole yhteydessä niin selvitetään asiaa –

Muistathan, että pääset lukemaan uusimman lehden kätevästi mobiilisovelluksen kautta.