Siirry sisältöön

Ammatillinen jaosto on perustettu 2018

Jaosto on tarkoitettu röntgenhoitajille, jotka työssään toimivat radiografian tietojärjestelmien asiantuntijoina. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi pääkäyttäjä, pacs -hoitaja tai sovellusasiantuntija. Työnantajanasi voi toimia hyvinvointialue, yksityinen terveydenhuollon toimija tai vaikkapa IT- palvelujen tarjoaja.

Jaoston tarkoituksena on tarjota tietojärjestelmien parissa työskenteleville röntgenhoitajille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja tapaamisiin vastaavissa tehtävissä toimivien henkilöiden kanssa. Jaoston tavoitteena on järjestää toiveiden mukaisesti suunniteltuja ”Tietojärjestelmät kuvantamisessa” koulutuksia, sekä olla mukana Radiografiapäivillä tietojärjestelmät -aiheisten sessioiden muodossa.

Kaikki jaoston toiminnasta kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita mukaan. Jaoston vetäjinä toimivat Hanna Syysmäki ja Harri Laakkonen.
Jaostoon liittyminen onnistuu laittamalla viestiä hanna.syysmaki@outlook.com tai harri.laakkonen@sorf.fi

Ammatillinen jaosto on perustettu 2010.

Sonograaferijaosto on sonograafereiksi kouluttautuneiden ammattilaisten verkosto Suomessa. Olemme mukana järjestämässä vuosittaisia sonografiapäiviä. Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen sonograafereita ympäri Suomen ja tarjoaa monipuolisia luentoja. Jaosto on järjestänyt yhteisiä koulutus- ja tutustumiskäyntejä myös ulkomaisiin sairaaloihin. Jaoston tapahtumissa on mukava tavata kollegoita ympäri Suomen, tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa kuulumisia omaan ammattiin liittyvistä asioista.

Vetäjinä toimivat Minna Heiskanen Oulusta ja Teija Kortelainen Helsingistä.

Jaosto on toiminut pisimpään ja se on perustettu 2005.

Sädehoitojaosto on Suomen Röntgenhoitajien alaisuudessa toimiva jaosto, joka kokoaa yhteen Suomen sädehoitotyön osaajat. Jaosto järjestää kokous- ja koulutuspäiviä sädehoitoon liittyvistä aiheista sekä tuo tietoa kansainvälisistä tutkimuksista ja alan kehityksestä. Jaosto mahdollistaa myös matalalla kynnyksellä avun kysymisen kollegoilta, tiedon välittämisen ja verkostoitumisen.


Tavoitteena on saada jokaisesta sädehoitoyksiköstä kuuluva yhteyshenkilö jaostoon, jonka kautta viestiminen tapahtuu. Onhan yksikössäsi jo yhteyshenkilö vai haluaisitko sinä yhteyshenkilöksi?

Ota yhteyttä sädehoitojaoksen vetäjään maija.leskenmaa@sorf.fi tai Suomen Röntgenhoitajien kehittämisasiantuntijaan katariina.kortelainen@sorf.fi.