Siirry sisältöön

Kun olet Suomen Röntgenhoitajien jäsen ja jäät eläkkeelle, sinusta tulee eläkeläisjäsen, tarvitsemme tästä vain ilmoituksen sinulta. Muistathan siis ilmoittaa meille eläkkeelle jäämisestä ja kertoa samassa viestissä jäsennumerosi tai syntymäaikasi.   Ilmoita eläkkeelle jäämisestä lähettämällä sähköposti osoitteeseen toimisto@sorf.fi.

Voit liittyä eläkeläisjäseneksi, jos olet suorittanut röntgenhoitajan tutkinnon ja jäänyt pois jo työelämästä tai ylläpidät ammattitaitoasi vielä satunnaisilla työkeikoilla. Liittymisen yhteydessä peritään kertaluontoinen 10 € liittymismaksu, mikäli jäsenyytesi

Jäsenmaksut

Eläkeläisjäsenenä vuosimaksusi on 15 euroa. Jäsenmaksuun kuuluu kaikkien jäsenetujen lisäksi automaattisesti Radiografia-lehti.

Jäsenmaksusi suuruus määräytyy aina vuoden viimeisen päivän tilanteen mukaisesti.
Huolehdi siis, että jäsentietosi ovat ajan tasalla. Voit päivittää tietosi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi. Ilmoitathan sähköpostissa joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi ja osoitteesi. Jäsennumerosi löydät mm. Radiografian takakannesta tai mobiilisovelluksesta.

Jäsenmaksulaskut lähetetään vuosittain tammikuun alussa sähköpostitse, joten vuoden alussa kannattaa myös kurkata roskapostikansioon jos et ole saanut laskua.

Liity jäseneksi(siirryt toiseen palveluun) (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Aktiiviset senioriröntgenhoitajat

Monet alueelliset yhdistykset järjestävät vuosittain mielenkiintoista ohjelmaa senioreilleen. Mikäli alueellasi ei vielä ole aktiivista senioriröntgenhoitajien toimintaa, voit itse olla aloitteellinen ja ottaa yhteyttä yhdistyksesi senioreiden yhdyshenkilöön tai puheenjohtajaan. 

Jäsenmaksusi suuruus määräytyy aina vuoden viimeisen päivän tilanteen mukaisesti. Pidä huolta, että jäsentietosi ovat ajan tasalla. Voit päivittää tietosi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi. Ilmoitathan sähköpostissa joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi ja osoitteesi. Jäsennumerosi löytyy mm. uutiskirjeen oikeasta ylälaidasta tai Radiografian takakannesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy lisää jäsenyyksistä tai jäsenyysmaksuista, voit ottaa yhteyttä numeroon 040 566 0004  tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi.