Siirry sisältöön

Suomen Röntgenhoitajat on ollut ISRRT(siirryt toiseen palveluun) jäsenenä jo 60 vuotta. ISRRTn visiona on olla johtava kansainvälinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edistää lääketieteellisen kuvantamisen ja sädehoidon ammattilaisten asemaa ja ammatillisia asioita globaalilla tasolla.

ISRRT on rekisteröity Englantiin ja Walesiin hyväntekeväisyysorganisaationa vuodesta 1980 alkaen (Registration number 276218). ISRRT tekee yhteistyötä mm. WHOn ja IAEAn kanssa.

Suomalaisilla röntgenhoitajilla on mahdollisuus liittyä ISRRTn henkilöjäseneksi suorittamalla jäsenmaksun (associate member fee). Vuoden jäsenmaksu on 12 £ ja kolmen vuoden 30 £. Jäsenmaksun voit maksaa suoraan ISRRTn sivujen kautta (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Maksun voi suorittaa joko PayPalin kautta tai normaalisti luottokorttimaksuna.

ISRRT julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää News and Views (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)lehteä, jonka uusinta numeroa pääset myös lukemaan liiton jäsenyyden myötä.

Jäsenasioista voit soitella liiton toimistoon, jos sinulla on lisäkysymyksiä asiasta, puh. 040-566 0004 . Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse:toimisto(at)sorf.fi.

ISSRT:n maailmankongressi järjestetään joka toinen vuosi, parillisina vuosina vuorotelleen ISRRT:n alueiden kesken.

ISRRT:N MAAILMANKONGRESSIKALENTERI

Seuraava maailmankongressi järjestetään Hongkongissa 6-9.6.2024