Siirry sisältöön

Ilman sinua ei ole meitä

Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Röntgenhoitajien tarjoamat edut ja palvelut. Jäsenenä pääset vaikuttamaan ammattiisi liittyviin asioihin ja saat mahdollisuuden osallistua yhteisöjäsenten toimintaan alueellisesti. Myös jaostot ovat avoinna jäsenille.

Röntgenhoitajajäsen

Voit liittyä röntgenhoitajajäseneksi, jos olet suorittanut röntgenhoitajan tutkinnon. Liittymisen yhteydessä peritään kertaluontoinen 10 € liittymismaksu.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksusi suuruus määräytyy aina vuoden viimeisen päivän tilanteen mukaisesti, paitsi äitiys- tai perhevapaalla olevien osalta merkityksellinen päivämäärä on 31.1.
Huolehdi siis, että jäsentietosi ovat ajan tasalla. Voit päivittää tietosi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi. Ilmoitathan sähköpostissa joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi ja osoitteesi. Jäsennumerosi löydät mm. Radiografia-lehden takakannesta tai mobiilisovelluksesta.

Liity jäseneksi(siirryt toiseen palveluun)

Jäsenmaksulaskut lähetetään vuosittain tammikuun alussa sähköpostitse, joten jos et ole saanut laskua vuoden alussa kannattaa kurkata myös roskapostikansioon.

Äitiys- tai perhevapaalla

Röntgenhoitajat, jotka ovat poissa työelämästä äitiys- tai perhevapaalla, ovat oikeutettuja alennettuun jäsenmaksuun. Mikäli olet poissa työelämästä yllä mainituista syistä johtuen 31.1. jäsenmaksusi suuruus on 25 € kyseisen vuoden osalta. Muista ilmoittaa meille jäsentietojesi muutoksista, niin saat oikean suuruisen maksun heti tammikuussa.

Loka-joulukuussa liittyneet
Lokakuun alun jälkeen liittyneet saavat seuraavan vuoden jäsenyyden maksutta.

Ammatilliset edut

Vapaa-ajan edut

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy lisää jäsenyyksistä tai jäsenyysmaksuista, voit ottaa yhteyttä numeroon 040 566 0004 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi.