Siirry sisältöön

Voit liittyä opiskelijajäseneksi, jos opiskelet röntgenhoitajan perustutkintoa ja olet kirjoilla AMKssa läsnäolevana opiskelijana.

Liity tästä(siirryt toiseen palveluun)

Perusopiskelijan jäsenyys on maksuton koko opintojen ajan. Jäsenyytesi muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi sitten, kun ilmoittamasi valmistumispäivä koittaa. Ensimmäisen varsinaisen jäsenen jäsenmaksun saat valmistumista seuraavana vuonna.

Avoimen AMK väylä/polkuopintoja suorittavat voivat myös liittyä liiton jäseniksi.

Lisätietoa Suomen Röntgenhoitajista pähkinänkuoressa(siirryt toiseen palveluun).

Jatko-opiskelija

Voit liittyä jäseneksi jatko-opiskelijana, jos olet suorittanut röntgenhoitajatutkinnon aiemmin, ja nyt opiskelet täysipäiväisesti, etkä saa säännöllistä palkkatuloa.

Jos valmistutkin aikaisemmin tai myöhemmin kuin ilmoitit, muista kertoa siitä myös meille. Voit ilmoittaa asiasta sähköpostilla meille. Vältyt samalla myös turhalta laskutukselta, jos valmistuminen on myöhemmin kuin olit aiemmin ilmoittanut.

Liity tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Tutustu jäsenetuihin
Ammatilliset edut
Vapaa-ajan edut

Jäsenmaksusi suuruus määräytyy aina vuoden viimeisen päivän tilanteen mukaisesti. Pidä huolta, että jäsentietosi ovat ajan tasalla. Voit päivittää tietosi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi. Ilmoitathan sähköpostissa joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi ja osoitteesi. Jäsennumerosi löytyy mm. uutiskirjeen oikeasta ylälaidasta tai Radiografia-lehden takakannesta.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy lisää jäsenyyksistä tai jäsenyysmaksuista, voit ottaa yhteyttä numeroon 040 566 0004  tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@sorf.fi.